23 april

Ezra is terug bij ons op de IC. Hij wordt in slaap gehouden en beademd. Druk op de hersenen is nu goed, omdat ze zijn schedel open hebben gemaakt. Ze kunnen niks zeggen over hoe de komende uren verlopen. Hij heeft weinig tot geen reflexen maar ook dit zegt nu niet zoveel. Ze gaan hem zo in een koel jasje inpakken omdat z’n temperatuur wat oploopt en dit anders energie kost. Ik zal jullie op deze manier op de hoogte houden, je kunt hier alleen niet reageren.

Ik denk niet dat we vanavond nog meer te weten komen. Het is allemaal gewoon afwachten hoe de komende uren gaan. Wij blijven hier allebei bij Ezra slapen, dus dat is wel fijn.

Toch nog een update. Derk en ik wisselen elkaar nu af met slapen, de laatste uren bleven redelijk stabiel. De druk loopt iets op, maar verder stabiel. Neuro arts is uur geleden geweest en zag nog geen veranderingen. Hij heeft net een pijpje naar z’n maag gekregen om daar het vocht uit te halen, dit vocht komt door medicatie en is normaal. Ook krijgt hij sinds uur geleden ander slaapmiddel, omdat ze hem voorlopig in slaap zullen houden en dit voor langere periode gebruikt kan worden. Tot slot helpt het koel pak want z’n temperatuur blijft nu goed laag.