3 juni

19.00

Een drukke dag vandaag. Naast alle reguliere bezoeken die elke dag plaatsvinden waren er nu ook extra artsen die Ezra graag wilden zien zodat ze wanneer ze hem volgende week weer zien kunnen beoordelen over er een terugval is door de geplande operatie. Ook de oogarts is weer geweest, het is fijn dat zij Ezra zo goed in de gaten houdt want zijn hoornvlies is nog niet hersteld.

Vanmiddag kwamen er ook twee mensen naar het ziekenhuis voor het inpassen van een aangepaste stoel, met die stoel kan Ezra straks ook in de auto vervoerd worden. Het is een soort kinderwagen die hij krijgt in plaats van een rolstoel. Ook hebben we een zitje gepast dat we kunnen gebruiken in een groot bad op een standaard zodat we Ezra makkelijk kunnen wassen.

Door alle dokters bezoekjes en het wachten hierop konden we pas om 17.45 naar buiten. Ik heb er toen maar voor gekozen om naar de meiden thuis te gaan, Derk is lekker met Ezra gaan wandelen.

Morgen een spannende dag met de operatie, maar ook fijn als het er straks op zit. Ezra weet wat er gaat gebeuren. Het stukje van zijn hoofd waar nu het bot mist voelt heel zacht. En hij weet dat ze het morgen weer hard gaan maken. De operatie duurt naar verwachting 1,5 uur en daarna nog 1,5 uur voordat hij wakker wordt. We hopen dat alles goed mag gaan ❤️🙏🏻