1 juni

20.00

Ezra heeft een goede dag gehad. Natuurlijk verlangen we heel erg naar het moment dat we straks weer fijn samen thuis zijn, maar voor nu zijn de dagen in het ziekenhuis oké.

Ezra is bijna altijd vrolijk en haalt plezier uit het spelen wat hij nu kan doen. Hij is dol op zijn fysio, dus dat is elke dag sowieso een hoogtepunt. En het wordt steeds rustiger qua doktersbezoeken, omdat er veel minder zorgen zijn. Behalve zijn oog is het verder afwachten op de operatie van vrijdag en ondertussen steeds verder revalideren. Elke dag zien we Ezra een stukje sterker worden.

Vanmiddag mochten we ‘echt’ naar buiten, tenminste zo hadden wij het begrepen. Ze hadden wel gezegd in de buurt van het ziekenhuis, maar dat hadden wij niet zo heettl letterlijk genomen. We zijn heerlijk wezen kijken bij de sloepjes die door de grachten gingen en hebben stiekem een ijsje gekocht (Ezra mag gepureerd eten, maar van de verpleging eigenlijk geen ijs. Het fruit hapje wat hij vanmorgen in het ziekenhuis kreeg was best heel dun, dat ging goed. Dus durfden we een ijsje ook aan, hij heeft dus stiekem 5 hapjes aardbeien ijs op en daar heeft hij ontzettend van genoten). Toen we terug kwamen bleek dat, in de buurt van het ziekenhuis, betekende binnen de gele lijnen die op 2 meter afstand rondom het ziekenhuis lopen. Dat wisten wij niet, en dat was maar goed ook want wat hebben we met z’n drieën genoten ❤️🙏🏻