30 mei

19.30

Vandaag weer een heerlijke rustige dag. Alleen een oogarts is geweest, maar het zijn steeds andere dus het is voor ons niet echt duidelijk of er verbetering is. Hopelijk kunnen we morgen het hoofd van die afdeling spreken, zij is een aantal keren geweest.

Aan het begin van de dag was Ezra veel verdrietig en wat somber. We weten dan niet zo heel goed wat er is. Gelukkig was dit na z’n middag slaapje over. En hadden we net ook geen tranen toen Amelie en ik naar huis gingen. 

Vanmiddag toen Amelie bij Ezra was zijn we heel even naar de daktuin gegaan met elkaar. Ezra is ook voor het eerst weer een paar minuutjes buiten geweest dit vond hij fijn, daarna heeft hij binnen bij de daktuin op een grote ronde mat gelegen dit vond hij ook fijn.

Het eten hapjes ging vandaag ook weer wat beter. Ezra heeft zelfs een klein beetje spinazie gegeten 💪 de fruit hapjes blijven favoriet. Hoe fijn zou het zijn als hij uiteindelijk de sonde niet meer nodig heeft. Wij zijn verder bezig met plannen maken voor zijn thuiskomst. We willen een extra boxspring naast ons eigen bed en denken na over een dubbele wagen zodat Ezra en Livia samen in een wagen kunnen. Niet alle hulpmiddelen zullen bij thuiskomst al geregeld zijn. Een dubbele wagen zou dan sowieso wel fijn zijn.