26 mei

16.30

Er was vandaag alsnog geen heel groot gesprek want de revalidatie arts was er niet. De artsen waren wel onder de indruk van Ezra z’n ontwikkelingen. Vanmorgen heeft Ezra laten zien dat hij probeert om te lopen met zijn benen als we hem uit bed halen. Er is afgesproken dat de insteek wordt om Ezra thuis te laten revalideren en niet in Tilburg. Heel fijn natuurlijk, dat is wat wij het liefste willen. Het geeft ons wel meteen heel veel praktische vragen, maar daarvoor wordt nu van alles op papier gezet en uitgezocht.

Ezra kan nu een klein beetje slikken. Daarom kwam de pre logopedie vanmorgen langs. En zij kon Ezra goed horen slikken, hij mocht drie kleine hapjes danoontje proeven en als het hem lukt mag hij vanavond wat worteltjes proeven. Hier werd Ezra wel erg blij van natuurlijk. Om deze reden is er nu wel besloten de peg sonde toch nog niet te plaatsen. Iets waar wij het mee eens zijn. Dit maakt de kans dat het lukt om vrijdag te opereren door neurochirurgie ook weer groter, wij hopen nog steeds dat er vrijdag plek en tijd is.

De oogarts is net geweest en z’n beschadigde oog herstelt helaas nog steeds niet, dus er wordt nu hogerop overlegd welke aanpak beter zou kunnen helpen. Tijdens Ezra z’n fysio kwartiertje was hij heel moe, hij heeft weer niet geslapen, maar de fysio heeft laten zien hoe we met Ezra mogen oefenen met zelf zitten als hij uitgerust is.