23 mei

15.00

We genieten weer van de rust van het weekend. Alleen de oogarts was net even opgeroepen om te komen kijken. Zij heeft Ezra z’n linkeroog uitgebreid bekeken en gaat nu overleggen of ze de zalfjes en kuur moeten aanpassen, of dat ze nog even zo verdergaan. Het is fijn dat dit nu zo goed in de gaten gehouden wordt.
We hebben vanmorgen een zachte baby bal aan een touwtje boven Ezra z’n buik opgehangen, hij kan hier zelf tegenaan slaan en heeft hier zichtbaar plezier bij. Ook hebben we een pop it meegenomen van thuis, Ezra kan de bolletjes zelf indrukken en lijkt het wel fijn te vinden om dit te doen. Hopelijk komen er steeds meer kleine activiteiten bij waarmee hij wat afleiding heeft.

21.30

De rest van de dag bleef lekker rustig. Ezra had een goede dag, hij was relaxed. Van de week schreef ik dat hij andere voeding heeft gekregen op ons verzoek. Deze voeding verdraagt hij veel beter. We horen z’n buikje niet meer en met een beetje medicatie blijft z’n ontlasting goed op gang. Daardoor kan hij ook veel beter uitrusten.
Professor Peul kwam vanmiddag nog heel even langs. Hij had Ezra een paar dagen niet gezien en was weer positief verrast. Hij snapt ons argument om te willen revalideren met de mogelijkheid om 24/7 bij Ezra te zijn. Tijdens het gesprek gaf hij nog aan dat het voor de tweede keer in 30 jaar was dat hij een kindje zag met zulk hersenletsel. Het geeft de onzekerheid aan, maar ook het wonder dat we al zo ver zijn ❤️🙏🏻